Smo podjetje z izvozno naravnanimi smernicami, z najkvalitetnejšimi produkti zdrave prehrane s poudarkom na izdelkih iz aronije.
Z lastnimi plantažami med prvimi v Sloveniji dokazujemo, da je tukajšnje podnebje za aronijo idealno, za kar se lahko zahvalimo kolegom z Bolgarije in Poljske. V Bolgariji se že več desetletij pod strokovnim vodstvom prof. dr. Christa Kratchanova vršijo raziskave zdravilnih učinkov aronije, na Poljskem pa se ob pomoči gospe prof. Iwone Wawer z oddelka fizične kemije na medicinski fakulteti v Varšavi in gospoda prof.Piotra Eggerta, ki je s priznano najboljšimi BIO sadikami aronije na svetu, uspel tudi na najzahtevnejših trgih, ustvarja zgodba o uspehu aronije v Evropi. Mi pionirsko v Sloveniji vzgajamo najkvalitetnejše plodove ravno iz omenjenih sadik, ki nam dajejo proizvode na katere smo lahko ponosni. Omenjene sadike vam lahko seveda priskrbimo s predhodno rezervacijo, ker nam vsako leto sproti poidejo.
Želimo si maksimalne povezanosti med pridelovalci, proizvajalci in prodajalci, da se z ugodno sklenjeno verigo končnemu kupcu ponudi najboljše proizvode. Zavedamo se, da je potrebna osveščenost prav vsakega posameznika o izdelkih, ki jih aronija s svojimi nadpovprečnimi pokazatelji učinkov zdravega prehranjevanja lahko ponudi.