Udeležba na dogodkih

Primorski sejem

dne Ponedeljek, 29 Junij 2015. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

28. maj - 31. maj 2015

Primorski sejem
Letos smo se prvič udeležili Primorskega sejma, ki je trajal 4 dni in se je odvijal v koprski Bonifiki. Primarni namen je bil, da se predstavimo še Primorcem, saj smo se do sedaj fokusirali na prodajna mesta v drugih regijah Slovenije. Ugotovili smo, da je med obiskovalci sejma poznavanje aronije kot zdravilne rastline slabše kot drugod. Ker smo ambasadorji aronije, smo to vzeli za izziv in mnoge ozavestili o pomembnosti aronije kot zdravilni rastlini. Primorci so veliko degustirali in spraševali o prodajnih mestih na obali – dodaten razlog, da se aktiviramo in naredimo pozitivno zgodbo tudi s primorskimi bio trgovinami.

Dolenjska tržnica

dne Ponedeljek, 29 Junij 2015. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

Dolenjska tržnica
V sodelovanju s KZ Krka smo se v mesecu junija vsak petek predstavljali na Dolenjski tržnici v Žabji vasi pred Zadružnim centrom KZ Krka. Tovrstnih tržnic, ki promovirajo zdrave nakupne odločitve, se vedno radi udeležimo, saj želimo tudi sami prispevati k ozaveščanju o zdravem življenjskem slogu in spodbujati ljudi, da se vračajo k naravi.

Ocenjujemo, da je bila udeležba na Dolenjski tržnici uspešna, saj smo se predstavili novemu segmentu ljudi, mnogi so prvič poizkusili aronijo, veliko pa jih je odšlo od stojnice s podrobnimi informacijami glede sajenja in vzgoje sadik. Ponovno je aronija zaradi nezahtevne vzgoje navdušila mnoge, da si jo zasadijo na vrtu ali na področju posekanega vinograda.

SEJEM ALTERMED

dne Sreda, 17 Februar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

13. - 15. MAREC 2015

SEJEM ALTERMED

Sejem Altermed je za nas eden izmed najuspešnejših sejmov. Njegova tematika se zelo približa našim vodilom in načelom - ekološko, zdrav način življenja, vračanje k naravi in skrb za zdravje. Naša stojnico je letos očitno delovala kot magnet, saj se je vsekozi skoraj trlo ljudi. Veliko besed je bilo namenjenih sadikam in njihovi vzgoji, večina se ni morala načuditi, kako da aronije ni potrebno škropiti in obrezovati ali kakorkoli posebej negovati. Zaključek je, da ima skoraj vsaj Štajerec doma na vrtu vsaj eno sadiko aronije, saj je bilo res veliko povpraševanja. Od izdelkov pa je bil tudi tokrat še vedno najbolj aktualen 100% sok aronije, ki ima tudi najintenzivnejše učinke. Naslednje leto se sejma Altermed zagotovo udeležimo, ker je odlična odzivnost in tudi dobra organiziranost samega sejma.</p)

Obisk "Fancy food" showa v New Yorku

dne Ponedeljek, 29 Junij 2015. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

Obisk
Trenutno se nahajamo tam, kjer so na enem mestu predstavljeni najbolj aktualni trendi in novosti na trgu prehrane. Kot vsako leto, se tudi letos udeležujemo Fancy Food Showa v New Yorku, ki je največji sejem zdrave hrane v Ameriki in vodilni dogodek industrijskih inovacij. Srečujemo se z največjimi proizvajalci, podjetji in kupci, iščemo nove ideje, da še obogatimo blagovno znamko Aronija Slovenija. Tik pred odhodom smo izdali povsem novo brošuro o aroniji, ki smo jo ob obisku New Yorka predstavili v Athletic Clubu. Kot zanimivost – v ta klub je bil edini, ki ni Američan, častno sprejet gospod Leon Štukelj.
<<  1 2 3 4 [5

Napovednik

Marec
 • ALTERMED Celje
  (11. - 13.3.2016)
April
   • Sejem MEDICAL, Gornja Radgona
    (14. - 16.4.2016)
Maj
    • VEGAFEST, Ljubljana
     (7.5.2016)
Avgust
    • Sejem AGRA Gornja Radgona
     (20.8. – 25.8.2016)
September
      • MOS - Mednarodno obrtni sejem, Celje
       (8.9. - 13.9.2016)
       • Ribniški sejem
        (4.9.2016)
        • Mystic, sejem alternative in zdrave hrane, Zagreb
         (29.9. - 2.10.2016)
Oktober
 • Dnevi kmetijstva slovenske Istre, Koper
  (8. - 9.10.2016)
November
          • Sejem NARAVA - ZDRAVJE Ljubljana
           (24. - 27.11.2016)