Udeležba na dogodkih

Sejem Komenda

dne Torek, 19 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

2. OKTOBER - 4. OKTOBER 2015

Sejem Komenda

Namen udeležbe na kmetijskem sejmu Komenda je bil v prvi vrsti osveščanje o vzgoji in sajenju aronije in predstavitev sadik Nero- Eggert. Omenjene sadike, za katere smo tudi uvozniki za Slovenijo in Italijo, so najvišje kvalitete, kar jih je možno dobiti v Evropi, zato smo jih s ponosom predstavljali na sejmu. Tokrat smo imeli bistveno večji razstavni prostor kot običajno na sejmih, kar smo izkoristili za dobro prezentacijo izdelkov, naše celostne podobe blagovne znamke in seveda sadik. Razmišljamo o udelećbi spomladanskega konjeniškega sejma Komenda, saj se je jesenski izkazal za razmeroma uspešnega.

Ribniški sejem

dne Petek, 15 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

6. september 2015

Ribniški sejem

V letu 2015 smo si zadali, da se predstavimo na čim več sejmih, seveda nismo izpustili niti Ribniškega sejma, ki ima sedaj že poseben renome. Trajal je sicer le en dan, ampak je bil obisk zelo dober, zato smo zadovoljni, da je ponovno v veliko domov odšel naš zdravilni sok aronije, še več pa sadik. Veliko obiskovalcev na naši stojnici je izrazilo željo, da bi želeli imeti doma svoj grm aronije, zato so šle sadike za med. Prav tako so se navduševali nad ekološkim džemom iz aronije, ki nam je zato ves pošel. Bilo je prijetno druženje ob kvalitetnih izdelkih, zato lahko rečemo, da smo združili prijetno s koristnim in ponovno opravili še eno dobro delo kot ambasadprji aronije.

Celjski sejem MOS

dne Petek, 15 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

8. SEPTEMBER - 13. SEPTEMBER 2015

Celjski sejem MOS

Udeležba na največjem mednarodno-obrnem sejmu pri nas je prinesla mnogo novih poslovnih kontaktov in navez, obiskali so nas tudi predstavniki tujih podjetij, župan Novega mesta in župan Dolenjskih Toplic, zato je bilo zelo pestro. Eksluzivno smo na tem sejmu prvič predstavili nov izdelek iz premium linije. Gre za pralineje iz aronije, ki smo jih poimenovali Charonija. Nastali so v sodelovanju z zelo priznano čokoladnico Lucifer iz Velenja in so v celoti ročno delo. Odziv je bil zelo dober, prejeli smoveliko pohval tudi za vizualno izvedbo in izgled premium linije ter omenjenih pralinejev. Sejem je bil v celoti uspešen, naša prepoznavnost blagovne znamke pa več kot očitno večja.

POMURSKI SEJEM AGRA

dne Petek, 15 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

22. AVGUST - 27. AVGUST 2015

POMURSKI SEJEM AGRA

Največji kmetijsko-živilski sejem v Sloveniji, Agra v Gornji Radgoni, je bil za nas še en zelo uspešen sejem. Obiskalo nas je zares veliko število entuziastov aronije, katerim smo predali naprej vse ključne informacije o sajenju in vzgoji aronije, jim svetovali kako pripraviti zemljo, v kakšnem razmaku naj sadijo in koliko sadik potrebujejo za določeno površino. Naš razstavni prostor je bil skoraj do zadnjega zapolnjen s sadikami aronije v lončkih, zato je bil še posebej privlačen. Tako zdrav in poseben sadež, kot je aronija, si zasluži najboljšo premocijo, ki pa je imela nadpovprečen odziv, zato se naslednje leto zagotovo ponovno udeležimo sejma Agra.

<<  1 2 3 [45  >>  

Napovednik

Marec
 • ALTERMED Celje
  (11. - 13.3.2016)
April
   • Sejem MEDICAL, Gornja Radgona
    (14. - 16.4.2016)
Maj
    • VEGAFEST, Ljubljana
     (7.5.2016)
Avgust
    • Sejem AGRA Gornja Radgona
     (20.8. – 25.8.2016)
September
      • MOS - Mednarodno obrtni sejem, Celje
       (8.9. - 13.9.2016)
       • Ribniški sejem
        (4.9.2016)
        • Mystic, sejem alternative in zdrave hrane, Zagreb
         (29.9. - 2.10.2016)
Oktober
 • Dnevi kmetijstva slovenske Istre, Koper
  (8. - 9.10.2016)
November
          • Sejem NARAVA - ZDRAVJE Ljubljana
           (24. - 27.11.2016)