Udeležba na dogodkih

PREDBOŽIČNI BAZAR ZDRAVIH DARIL

dne Torek, 19 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

6. DECEMBER 2015

PREDBOŽIČNI BAZAR ZDRAVIH DARIL

Za obisk na tem Popolnem dnevu Savine Atai in njenem bazarju smo se odločili z namenom, da se pod novoletno smrečico mnogih znajdejo tudi naši zdravi, ekološki sokovi in pregrešno dobri džemi, aronija v čokoladi itd. Bazar se je namreč odvijal pod idejo, da je na stojnicah možno dobiti samo tiste izdelke za darila, ki so brez glutena, brez slabih maščob in ne vsebujejo sladkorja. Tudi sami podpiramo zdravo obdarovanje, zato smo prispevali svoj delež zdravih daril in z njimi širili božično vzdušje.

SEJEM NARAVA-ZDRAVJE

dne Torek, 19 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

5. NOVEMBER - 8. NOVEMBER 2015

SEJEM NARAVA-ZDRAVJE

Gre za enega izmed najpomembnejših sejmov za nas, saj je stičišče najboljših ponudnikov zdravih, naravnih izdelkov in na drugi strani posameznikov, ki jim je ta življenjski stil blizu. Naše primarno poslanstvo je približati ljudem bolj zdrav način življenja z vnašanjem zdravih vsakodnevnih navad v svoje življenje. Na tem sejmu so imeli obiskovalci veliko posluha za to, odpirali smo zanimive teme in si delili recepte, kako vse uporabljamo aronijo. Posebnost tega sejma je bila tudi ta, da smo prvič predstavili dva nova izdelka iz Premium linije blagovne znamke Aronija Slovenija - liker iz aronije ter džem brez sladkorja. Vsekakor pa so bile velika atrakcija tudi tokrat naše ekološke sadike, saj je čas jeseni zelo primeren za sajenje.

GOST V ODDAJI OB KAVI

dne Sreda, 10 Februar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

12. NOVEMBER 2015

GOST V ODDAJI OB KAVI

Primarni cilj ekipe Aronija Slovenija je širjenje dobrega imena o aroniji, tej čudežni rastlini, kjerkoli se to le da. Do sedaj smo to udejanjali preko sejmov in z direktnim svetovanjem. Tokrat smo se odločili za nastop v priljubljeni tv oddaji Ob kavi, ki predstavlja svežo popestritev slovenske televizije. Obravnava tematike, ki se dotikajo koplementarne medicine, alternativih praks v prehranu, v dojemanju sveta ipd. Robert, lastnik blagovne znamke Aronija Slovenija je v oddaji delil svojo zgodbo o aroniji, ki se je zanj pričela v Ameriki, ko je pred nekaj leti obiskal sejem zdrave hrane in se tam srečal s staroameriškimi Indijanci, ki so mu prvi razkrili do takrat njemu še nepoznano rastlino - aronijo. Robert je Indijansko modrost o številnih zdravilnih učinkih te jagode ponesel čez lužo in med prvimi pričel v Sloveniji graditi zgodbo o aroniji. Danes je suveren ambasador te čudežne rastline in lastnik več hektarov plantaž ter blagovne znamke Aronija Slovenija, ki temelji na ekoloških izdelkih iz aronije. Celostna podoba blagovne znamke seveda temelji na motivu Indijanca in njihovi simboliki, kot poklon Indijancem in predajo spročila Slovencem - da je ta davno preizkušen sadež med Indijanci danes na voljo tudi nam - super jagoda aronije.

SEJEM MYSTIC

dne Torek, 19 Januar 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

15. OKTOBER - 18. OKTOBER 2015

SEJEM MYSTIC

Z velikim navdušenjem smo sprejeli nov izziv in se odločili za predstavitev na prvem sejmu v tujini. Sejem Mystic ima posebno noto, saj pridejo razstavljalci iz področja alternative, zdravega življenja in mejhnih področij znanosti. Namen je bil dosežen, saj smo vsebinsko in vizualno zelo dobro prezentirali našo blagovno znamko, ta sadež in izdelke iz njega. Bilo je kaj nekaj konkurence, torej hrvaških pridelovalcev aronije, ki delujejo kot društva oz. družinske, ljubiteljske kmetije. Za mnoge obiskovalce smo bili kljub temu mi zelo zanimivi, saj smo imeli izjemno konkurenčne cene. Vsekakor je v našem interesu, da se blagovna znamka čimprej predstavi še na drugih tujih trgih in ustvarimo nove poslovne priložnosti, tako kot smo jih v Zagrebu, kjer smo sklenili dogovor s hrvaškim distributerjem za naše izdelke.

<<  1 2 [34 5  >>  

Napovednik

Marec
 • ALTERMED Celje
  (11. - 13.3.2016)
April
   • Sejem MEDICAL, Gornja Radgona
    (14. - 16.4.2016)
Maj
    • VEGAFEST, Ljubljana
     (7.5.2016)
Avgust
    • Sejem AGRA Gornja Radgona
     (20.8. – 25.8.2016)
September
      • MOS - Mednarodno obrtni sejem, Celje
       (8.9. - 13.9.2016)
       • Ribniški sejem
        (4.9.2016)
        • Mystic, sejem alternative in zdrave hrane, Zagreb
         (29.9. - 2.10.2016)
Oktober
 • Dnevi kmetijstva slovenske Istre, Koper
  (8. - 9.10.2016)
November
          • Sejem NARAVA - ZDRAVJE Ljubljana
           (24. - 27.11.2016)