Udeležba na dogodkih

VEGAFEST - KER PODPIRAMO MORALNO ORIENTIRANE DOGODKE

dne Ponedeljek, 05 September 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

Vegafest je eden tistih festivalov, ki širi močno sporočilo in globalno idejo. Podpiramo neizkoriščanje živali, netestiranje izdelkov na živalih in na sploh moralno ozaveščenost med potrošniki in podjetji. Ravno zato smo se odločili, da bomo ne le udeleženci na tem sejmu, temveč tudi t.i. zlati sponzor dogodka. Vegani so pogosto naši redni kupci, saj aronija vsebuje ogromno hranil in učinkovin ter vitaminov, ki jih morajo vegani še posebej veliko zaužiti. Med njimi so vsekakor železo, vitamini skupine A in B ter kalij, fosfor in antioksidanti. Izdelke smo namenili tudi za srečelov, ki se je odvijal v sklopu dogodka, s čimer smo festival res podprli. Pozno popoldne nas je presenetil dež, kar je malce spremenilo vzdušje na Pogačarjevem trgu v Ljubljani, kjer se je festival odvijal. Vendar je kmalu spet zadišalo po veganskih burgerjih in palačinkah, spet so se točili kozarčki soka aronije za degustacijo - in vzdušje je bilo takoj boljše. 

VELIKONOČNA STOJNICA V CITYPARKU

dne Ponedeljek, 05 September 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

MAREC 2016

Aktivno živimo in udejanjamo vlogo ambasadorjev aronije, te čudežne rastline, zato izkoristimo vsako priložnost za predstavitev naše blagovne znamke in zdravilnih učinkov te jagode. Tokrat smo bili v prestolnici Slovenije v največjem nakupovalnem središču, kjer smo delili nasvete in odkrivali širino uporabnosti aronije. Marsikdo se je prvič srečal s to informacijo, veliko pa jih že pozna ta sadež.

GRENKO-SLADKA IZKUŠNJA NA SEJMU MEDICAL

dne Ponedeljek, 05 September 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

14, - 16. APRIL 2016

Sejem Medical se je tokrat odvijal prvič in je tako novost med sejmi. Njegova tematika se nanaša na sodobno medicino in zdrav način življenja, zato smo se povabilu s strani Pomurskega sejma, ki je organizator, odzvali. Šlo je za precej manjši sejem, kot smo vajeni, vendar je bila kljub temu naša stojnica lepo obiskana. Izjemno grenak priokus je pustila inšpekcijska služba, ki nam je izstavila globo v precej visokem znesku, ki je naše podjetje zelo prizadela. Postopek je bil izveden nekorektno in ne v skladu s predpisi, zato bi se lahko pritožili. Poleg tega je bila naša napaka tako majhna, da bi lahko prvič dobili le opozorilo, vendar nas je doletelo res najhujše - veliko nerazumevanje s strani inšpekcijske službe, nič posluha za obrazložitev in na splošno velika izguba zaupanja v državo. Kljub temu nadaljujemo s pokončno držo, saj smo prejšnji teden prejeli potrdilo, da je naše podjetje med 6% vseh podjetij v Sloveniji, ki so najbolj likvidna in zato za zgled.

PONOVNO NA SEJMU ALTERMED

dne Sreda, 04 Maj 2016. Objavljeno v Udeležba na dogodkih

11. - 13. MAREC 2016

Sejmi, usmerjeni v naravno in zdravo, so vedno naša prva izbira. Vsekakor je prioriteta, da smo prisotni na dogodkih, ki združujejo najpomembnejše proizvajalce in ponudnike izdelkov in storitev za večjo kvaliteto življenja. Sejma Altermed smo se to pomlad udeležili drugič in ni nam žal, saj so nas obiskali mnogi zadovoljni kupci, ki naše izdelke poznajo, navezali smo nekaj novih poslovnih stikov in seveda spodbujali obiskovalce sejma k bolj zdravim prehranjevalnim navadam. Pomlad je čas sajenja zato so šle tudi tokrat sadike aronije za med.

<<  1 [23 4 5  >>  

Napovednik

Marec
 • ALTERMED Celje
  (11. - 13.3.2016)
April
   • Sejem MEDICAL, Gornja Radgona
    (14. - 16.4.2016)
Maj
    • VEGAFEST, Ljubljana
     (7.5.2016)
Avgust
    • Sejem AGRA Gornja Radgona
     (20.8. – 25.8.2016)
September
      • MOS - Mednarodno obrtni sejem, Celje
       (8.9. - 13.9.2016)
       • Ribniški sejem
        (4.9.2016)
        • Mystic, sejem alternative in zdrave hrane, Zagreb
         (29.9. - 2.10.2016)
Oktober
 • Dnevi kmetijstva slovenske Istre, Koper
  (8. - 9.10.2016)
November
          • Sejem NARAVA - ZDRAVJE Ljubljana
           (24. - 27.11.2016)